Öppen för såväl Sydsvenska Terrierklubbens medlemmar som andra (alla raser)
 

Äntligen är utställningarna igång!

Jörgen Lundqvist är en av våra mest populära handlertränare och är flitigt anlitad runt om i Sverige. Han arbetar med alla raser, men föder upp och ställer själv Terriers, och tränar såväl proffshandlers som nybörjare utan att göra någon skillnad. Glädjen i att se ett ekipage utvecklas är hans drivkraft. Till sin hjälp tar han sina pedagogiska färdigheter från läraryrket och anpassar alltid sin handledning efter varje ekipage nivå.

Nu har vi möjlighet att ta del av hans hjälp i Terrierklubben!

på två halvdagskurser 7 augusti:

Plats: Bjuvs brukshundsklubb

Pass 1: kl 9.00-12.30

Pass 2: kl 13.00-16.30

Respektive pass är uppdelad i en inledande föreläsningsdel (inomhus) och en praktisk del (utomhus) tillsammans med hundarna.

(ca 1,5+2h)

Enklare förtäring/fika ingår givetvis.

ALLA RASER är välkomna att delta (Jörgen anser att vi lär bäst av varandra)

Pris:

500kr (medlemmar i Terrierklubben)

650kr (för icke medlemmar)

Max antal deltagare per pass: 15

Här är du välkommen oavsett om du är en flitig utställare eller ny i sporten. Jörgens specialitet är att anpassa sina kurser så att alla får ut det de behöver. Målet är att ekipaget ska ha roligt i ringen och känna sig trygga tillsammans. Han jobbar mycket med energinivå då det är nyckeln till framgång. All träning utgår från lek oavsett nivå. Jörgen utgår från hur du som handler påverkar ekipagets prestation såväl vad gäller exteriör och rörelser som vad som får domare och publik att faktiskt vända sig om och inte kunna släppa ett slående ekipage med blicken. Det är du som handler som står i fokus. Gör du rätt gör hunden rätt!

Förutom ett rejält träningspass där såväl du som hunden kommer att åka hem trötta kommer du att ha med dig många nya tankar och idéer kring såväl träning som utställning!

Anmälan sker till sekreterare.sytek@gmail.com

Ange i anmälan vilket pass du önskar.

Betalning till Plusgiro 63 06 71 – 6 eller Swish 123-339 55 14

VÄLKOMNA!

HANDLERKURS - KICKSTART INFÖR HÖSTENS UTSTÄLLNINGAR 7/8